• -4,00 lei
  • Stoc epuizat

GROWTH TONIC LASH SECRET

GROWTH TONIC LASH SECRET

Un preparat pentru întărirea și accelerarea creșterii genelor naturale.

49,00 lei
45,00 lei Economiseste 4,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Creșterea genelor  tonică  de către LASH SECRET - un produs conceput pentru a vă salva frumusețea naturală. Genele native sunt supuse la multe teste în fiecare zi, utilizarea rimelului, extensiilor de gene, laminatorilor îndelungate, a mediului și a altor factori. Astfel de încărcături strică aspectul genelor naturale, încetinesc creșterea lor și chiar contribuie la căderea firelor.

LASH SECRET Tonicul pentru creșterea genelor poate schimba situația. Componentele incluse în compoziția sa activează creșterea firelor de păr, datorită cărora genele devin nu numai mai lungi, ci și mai groase. Genele încetează să mai cadă și părul sănătos, dens și puternic începe să crească în locul celor care au căzut deja. 

Formula tonică reînnoită conține un complex de fito-extracte și ingrediente active care stimulează creșterea, hrănesc, conferă strălucire și întăresc genelor naturale.

Extractul de miere este un complex natural hidratant și emolient, bogat în vitamine, oligoelemente, săruri minerale și alte substanțe. Este un regulator de umiditate optim din punct de vedere al mediului. Îmbunătățește structura genelor, îmbunătățește capacitatea stratului cornos de a reține umezeala. Posedă proprietăți antimicrobiene, antifungice și antiinflamatoare. Dă strălucire genelor.

Extract de rozmarin - Conține 0,5% alcaloizi (rozmarin), până la 8% tanine, flavone, b-sitosterol, nicotinic, glicolic, cafeic și acizi rozmarinici. Are proprietăți antiseptice, are un efect tonic și dezinfectant, un antioxidant.

Extract de cătină - întărește foliculii de păr, previne pierderea genelor, înmoaie, hrănește. Posedă proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, vindecătoare ale rănilor, regenerante unice.

Glicerina este un potențiator al ingredientelor active, un puternic hidratant. Face elastic genele, crește rezistența. 

Cofeina - stimulează circulația sângelui și activează creșterea genelor.

BPM de nucă de cocos -  hidratează și hrănește în mod activ cilii, adaugă strălucire și are proprietăți de curățare.

Conditii de depozitaredepozitați într-un recipient bine închis la temperaturi de la +5 la + 25 ° C, departe de lumina soarelui și de dispozitivele de încălzire

Termen de valabilitate12 luni

Numărul de tratamente 25-35

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

GROWTH TONIC LASH SECRET

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: