VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE GRAPHITE

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE GRAPHITE

Grafit

Umbra gri, rece. Potrivit pentru sprâncenele blondelor de tip rece, blond mediu și blond închis. Arată foarte natural pe piele, nu dă nuanțe laterale, datorită cărora este excelent pentru utilizare în forma sa pură. După vopsire, firele de păr capătă o culoare gri închis, pielea devine o nuanță mai deschisă, cenușie.

Această culoare vopsea Nikk Mole este excelentă pentru neutralizarea pigmentului cald din piele, deci este foarte populară pentru iubitorii de culori reci.

„Grafit” este potrivit atât pentru colorarea delicată, cât și intensă a sprâncenelor.

Când se aplică timp de 5 minute, se obține o culoare gri deschis, timp de 10-15 minute - gri și gri saturat.

49,00 lei
cu TVA

  • Livrare in 1-2 zile lucratoare Livrare in 1-2 zile lucratoare
  • Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile
  • Tranzactii securizate prin TLS/SSL Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Vopseaua pentru sprâncene și gene Nikk Mole cu cheratină și acid hialuronic este concepută pentru profesioniștii care se străduiesc spre excelență. Formula inovatoare a produsului este concepută nu numai pentru colorare, ci și pentru îngrijirea sprâncenelor. Datorită acidului hialuronic și a cheratinei conținute în vopsea, efectele nocive sunt complet excluse, pielea și firele de sprâncene arătând sănătoase și îngrijite.

Rezultatul vopsirii sprâncenelor cu vopsea Nikk Mole este întotdeauna o culoare uniformă și bogată. În funcție de durata colorării, intensitatea acesteia depinde. Dacă doriți o nuanță ușoară și delicată, aplicați vopseaua timp de 5 minute. Dacă trebuie să obțineți efectul tatuajului - timp de 10-15 minute. Nuanța de sprâncene Nikk Mole nu schimbă culoarea în timpul procesului de vopsire, așa că sunteți garantat că veți obține exact nuanța pe care ați ales-o.

Cantitate 15 ml

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPT DE LA RETUR, CONFORM OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de consumator;

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE GRAPHITE

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: