• Nou

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE LIGHT BROWN

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE LIGHT BROWN

Maro deschis 

Umbra caldă și ușoară a colorantului. Ideal pentru blonde, precum și pentru cei cu părul blond deschis și brun deschis. Colorează delicat firele de păr ale sprâncenelor și a pielii, rezultând o culoare mai moale, iar sprâncenele arată foarte natural. În ciuda faptului că aceasta este cea mai deschisă culoare din linia de vopsire Nikk Mole, aceasta aderă bine pe piele și o pigmenteaza perfect.

Paleta de culori care poate fi obținută cu această nuanță: de la o nuanță de grâu la o nuanță de cacao.

Când se aplică timp de 5 minute - culoarea grâului, timp de 10-15 - culoarea cacaoului delicat.

49,00 lei
cu TVA

  • Livrare in 1-2 zile lucratoare Livrare in 1-2 zile lucratoare
  • Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile
  • Tranzactii securizate prin TLS/SSL Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Vopseaua pentru sprâncene și gene Nikk Mole cu cheratină și acid hialuronic este concepută pentru profesioniștii care se străduiesc spre excelență. Formula inovatoare a produsului este concepută nu numai pentru colorare, ci și pentru îngrijirea sprâncenelor. Datorită acidului hialuronic și a cheratinei conținute în vopsea, efectele nocive sunt complet excluse, pielea și firele de sprâncene arătând sănătoase și îngrijite.

Rezultatul vopsirii sprâncenelor cu vopsea Nikk Mole este întotdeauna o culoare uniformă și bogată. În funcție de durata colorării, intensitatea acesteia depinde. Dacă doriți o nuanță ușoară și delicată, aplicați vopseaua timp de 5 minute. Dacă trebuie să obțineți efectul tatuajului - timp de 10-15 minute. Nuanța de sprâncene Nikk Mole nu schimbă culoarea în timpul procesului de vopsire, așa că sunteți garantat că veți obține exact nuanța pe care ați ales-o.

Cantitate 15 ml

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPT DE LA RETUR, CONFORM OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de consumator;

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE LIGHT BROWN

Referinte specifice