• Nou

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE DARK BROWN

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE DARK BROWN

Maro inchis

Pigment rece cu note de gri. Potrivit pentru vopsirea sprâncenelor în culori maro închis, potrivit pentru brunete, șatene cu nuanțe închise ale părulu.

O paletă de nuanțe obținută cu această culoare vopsea: de la lemnoasă la ciocolată neagră.

Pigmentează intens pielea, de aceea este recomandat în special în cazurile în care sprâncenele nu sunt foarte groase si trebuie restaurate din cauza zonelor goale.

49,00 lei
cu TVA

  • Livrare in 1-2 zile lucratoare Livrare in 1-2 zile lucratoare
  • Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile
  • Tranzactii securizate prin TLS/SSL Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Vopseaua pentru sprâncene și gene Nikk Mole cu cheratină și acid hialuronic este concepută pentru profesioniștii care se străduiesc spre excelență. Formula inovatoare a produsului este concepută nu numai pentru colorare, ci și pentru îngrijirea sprâncenelor. Datorită acidului hialuronic și a cheratinei conținute în vopsea, efectele nocive sunt complet excluse, pielea și firele de sprâncene arătând sănătoase și îngrijite.

Rezultatul vopsirii sprâncenelor cu vopsea Nikk Mole este întotdeauna o culoare uniformă și bogată. În funcție de durata colorării, intensitatea acesteia depinde. Dacă doriți o nuanță ușoară și delicată, aplicați vopseaua timp de 5 minute. Dacă trebuie să obțineți efectul tatuajului - timp de 10-15 minute. Nuanța de sprâncene Nikk Mole nu schimbă culoarea în timpul procesului de vopsire, așa că sunteți garantat că veți obține exact nuanța pe care ați ales-o.

Cantitate 15 ml

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPT DE LA RETUR, CONFORM OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de consumator;

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE DARK BROWN

Referinte specifice