• Stoc epuizat

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE TAUPE

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE TAUPE

Taupe

Vopseaua de gene pentru sprâncene aparține paletei pentru blonde, una dintre cele mai deschise nuanțe din linie, are o nuanță translucidă de gri-maro pe piele când este vopsită și blond deschis pe păr, potrivit pentru blonde și fete de culoare deschisă, doresc o colorare saturată, strălucitoare. Umbra aparține mai mult zonei reci, dar are note de nuanțe calde, motiv pentru care se numește gri-maro.

49,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Vopseaua pentru sprâncene și gene Nikk Mole cu cheratină și acid hialuronic este concepută pentru profesioniștii care se străduiesc spre excelență. Formula inovatoare a produsului este concepută nu numai pentru colorare, ci și pentru îngrijirea sprâncenelor. Datorită acidului hialuronic și a cheratinei conținute în vopsea, efectele nocive sunt complet excluse, pielea și firele de sprâncene arătând sănătoase și îngrijite.

Rezultatul vopsirii sprâncenelor cu vopsea Nikk Mole este întotdeauna o culoare uniformă și bogată. În funcție de durata colorării, intensitatea acesteia depinde. Dacă doriți o nuanță ușoară și delicată, aplicați vopseaua timp de 5 minute. Dacă trebuie să obțineți efectul tatuajului - timp de 10-15 minute. Nuanța de sprâncene Nikk Mole nu schimbă culoarea în timpul procesului de vopsire, așa că sunteți garantat că veți obține exact nuanța pe care ați ales-o.

Cantitate 15 ml

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPT DE LA RETUR, CONFORM OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de consumator;

VOPSEA PENTRU SPRANCENE NIKK MOLE TAUPE

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: