• -60,00 lei
  • Stoc epuizat

PIGMENT MICROPIGMENTARE Loaded by LI Pigments - CowGirl

Loaded by LI Pigments - CowGirl

Noua linie de pigmenți LI Loaded a fost dezvoltată în conformitate cu cele mai recente reglementări REACH ale Uniunii Europene în vigoare din 4 ianuarie 2022. 

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

339,00 lei
279,00 lei Economiseste 60,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

COWGIRL 15ML

Descriere: O culoare maro mediu pentru blond inchis.  Acesta este maro destul de universal, care arată grozav pentru aproape orice fototip.  Aceasta este cu siguranță o culoare obligatorie!  Aproape că nu trebuie să adăugați nicio căldură suplimentară acestei culori, deoarece există o mulțime de căldură încorporată. Dacă doriti să adăugați putina căldură suplimentară, utilizați Gold Dust NU Warm Sunset.

Tipul pielii, adâncimea la care lucram , acul și tehnica folosită vor determina tonul de culoare pe care o veti vedea în rezultatele vindecate.

Culorile încărcate sunt pre-modificate și doar un mic procent de caldura va trebui adăugat suplimentar . Când adaugam Warm Sunset este cel mai probabil doar cu culorile închise, nu cu culorile deschise spre medii.  Aproape niciodată nu va trebui să adăugați căldură culorilor deschise spre medii... dacă o faceți, atunci utilizați Gold Dust si  NU Warm Sunset.  Aceste culori sunt excepțional de puternice, pre-modificate și o cantitate mică modifica foarte mult.  Vă rugăm să fiți precaut dacă adăugați Warm Sunset atunci când nu ar trebui, aceasta va face ca sprâncenele clienților dvs. să arate portocaliu în timpul lucrului sau le va face să se vindece portocaliu. 

 Temperatura: mediu rece

 Baza: galben 

 Fitzpatrick: II, III și IV

 Organic

 •NOUA Formula organică puternică

 Încărcătură de pigment excepțional de mare

 •Vindecă cu o culoare excepțional de înaltă

 •Pre-modificat

 •Se implanteaza si oxideaza rapid

 •Nu se diluează în contact cu fluidul

 •Nu se usucă prea repede

 •De durată mai lungă

 Trece toate testele UE!

Culorile din gama de sprâncene Loaded from LI Pigments sunt excepționale, pre-modificate, subton cald, conțin o putere mare de pigment și, important: o cantitate mică este foarte bună! Acești pigmenți organici sunt fabricați cu o formulă puternică și au o încărcătură de pigment excepțional de mare, se vindecă într-o culoare superbă și vie. Se implantează și se oxidează rapid, fără a se usca prea repede și nu se diluează în contact cu fluidul. Acești pigmenți durează mai mult decât majoritatea datorită compoziției lor stabileși trec toate testele UE.

Culorile  sunt pre-modificate cu subtonuri calde, deoarece majoritatea tipurilor de piele sunt reci și au nevoie de căldură pentru a obține rezultatul corect vindecat. Foarte rar va trebui adăugată căldură suplimentară. În puținele ocazii în care trebuie adăugată căldură suplimentară, mai probabil va fi cu culorile închise. Dacă aveți nevoie de căldură suplimentară, utilizați Gold Dust în loc de Warm Sunset.

Loaded by LI Pigments - CowGirl

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: