• -60,00 lei

PIGMENT MICROPIGMENTARE Loaded by LI Pigments - Sage

Loaded by LI Pigments - Sage

Noua linie de pigmenți LI Loaded a fost dezvoltată în conformitate cu cele mai recente reglementări REACH ale Uniunii Europene în vigoare din 4 ianuarie 2022. 

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

339,00 lei
279,00 lei Economiseste 60,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Sage este un pigment de culoare maro, cu un subton rece, din gama Loaded by LI Pigments. Este potrivit pentru clienții cu Fitzpatrick 1-2 tonuri de piele.

15ml

CARACTERISTICI:

*formula puternica, organica

*pre-neutralizat

*vindecare într-o culoare excepțională

*finisaj viu

*oxideaza rapid

*nu se diluează la contactul cu fluidele corporale

*ramâne umed

* necesită modificări minime

*de durată mai lungă

*stabili

*a trecut toate testele UE!

Culorile din gama de sprâncene Loaded from LI Pigments sunt excepționale, pre-modificate, subton cald, conțin o putere mare de pigment și, important: o cantitate mică este foarte bună! Acești pigmenți organici sunt fabricați cu o formulă puternică și au o încărcătură de pigment excepțional de mare, se vindecă într-o culoare superbă și vie. Se implantează și se oxidează rapid, fără a se usca prea repede și nu se diluează în contact cu fluidul. Acești pigmenți durează mai mult decât majoritatea datorită compoziției lor stabileși trec toate testele UE.

Culorile  sunt pre-modificate cu subtonuri calde, deoarece majoritatea tipurilor de piele sunt reci și au nevoie de căldură pentru a obține rezultatul corect vindecat. Foarte rar va trebui adăugată căldură suplimentară. În puținele ocazii în care trebuie adăugată căldură suplimentară, mai probabil va fi cu culorile închise. Dacă aveți nevoie de căldură suplimentară, utilizați Gold Dust în loc de Warm Sunset.

Loaded by LI Pigments - Sage

Referinte specifice