Beauty Tips

Frumusețea unei femei înseamnă destul de multă bătaie de cap, timp pierdut și, nu de fiecare dată, reușim să obținem rezultatul dorit. Când vine vorba de un machiaj pentru o ocazie specială, de cele mai multe ori, apelăm la un profesionist, care este destul de rentabil, mai putin în momentul în care realizăm că fiecare zi are semnificația ei specială, dar costul nu prea vine cu un discount decent. Acum dacă tot am punctat acest aspect financiar, nu este neapărat nevoie de studii în domeniul economic, în urmă cărora să dobândim calitățile unei bune gestiuni a fondurilor și, clar nicidecum, strategii asemeni serialului CASA DE PAPEL pentru a sparge o bancă, ca în final acel make-up artist să se mute la tine acasă. În schimb iți propunem în acest articol câteva Tips-uri de Beauty care te vor îndruma spre frumusețea absolută, sau măcar starea de bine. Hai să începem !?

TIPS 1, MICROPIGMENTARE SPRÂNCENELOR

Un prim Tips care vine în sprijinul tău și care iți va îmbunătăți aspectul și starea ta de bine este micropigmentarea sprâncenelor. Această procedură este însoțită de o mulțime de avantaje de la aspectul natural până la economisirea banilor aruncați pe produse de make-up. Există multe femei care au defecte atunci când vine vorba de sprâncenele lor, de la goluri, cicatrici, lipsa densității, fire crescute diferit etc. Aceste probleme ne pun adesea în situații stânjenitoare și ne pot afecta stima de sine. 

Procedura de micropigmentare a sprâncenelor este un machiaj semi permanent, realizat cu ajutorul unui aparat electric, asemeni unui aparat de tatuaj convențional. În urmă acestei proceduri, specialiștii din domeniu analizează fizionomia feței și forma sprâncenelor pentru a putea obține un echilibru ce te va pune în valoarea. Procedura se realizează în două ședințe la durată de 1-2 luni, iar după te vei bucura de sprâncenele pe care le-ai dorit mereu mai bine de 2 ani. Practic, specialistul îți va desena sprâncenele, și DA ele chiar se vor alinia perfect cu firele tale de păr, creând un aspect natural, unii nici măcar nu își vor da seama…

Micropigmentarea are câțiva ani buni în spate, iar cu timpul s-au descoperit și aprofundat diferite tehnici create special pentru toate tipurile de sprâncene. Garantat rezultatul te va da pe spate și implicit te va fideliza.

*Hmm, simt că deja îmi vei fi alături pe tot parcursul acestui blog și nu greșești dacă ești entuziasmată pentru că mai am multe să iți spun*

TIPS 2, EXTENSIILE DE GENE

Dacă tot am vorbit despre sprâncenele tale minunate, care te vor pune în valoare îți vor echilibra fizionomia fetei și vei atrage atenția asupra ta, rămânem în zona ochilor și ne concentrăm pe privirea ta. Genele ca și în cazul sprâncenelor sunt studiate de ani buni, numeroși lash artiști, traineri și specialiști au dezvoltat tehnici și metode pentru a acoperi toate tipurile de cliente. Există deja câteva tehnici ideale pentru tine, fie ele clasice sau de volum. Această procedură se realizează manual de către stiliștii de gene, care efectiv îți lipesc de genele tale natural alte fire sintetice sau naturale din nurcă, care imită perfect geana naturală. Urmărind în tocmai forma ochilor tăi, prin această tehnică se poate crea un echilibru, chiar și în cazul ochilor care sunt diferiți în mod vizibil. 

Genele tale vor deveni din rare sau aproape inexistente în gene bogate, vizibile care îți vor contura armonios privirea, într-un mod cât se poate de natural și eficient. În cazul acestei proceduri va fi nevoie, după prima aplicare să te întorci la întreținere, cam la 4-5 săptămâni, în funcție de tehnicianul pe care l-ai ales și bineînțeles în funcție de grijă acordată de tine, acasă.

* Atât genele cat și sprâncenele trebuie îngrijite acasă, sunt pași destul de simpli, realizați bine înțeles cu produse profesionale recomandate de către specialist. Nu sunt scumpe, atunci când vine vorba de sănătatea ta, sunt extreme de eficiente.*

TIPS 3, MICROPIGMENTARE PLEOAPELOR

Acest tips se referă tot la ochi ! Începi să ai impresia că vom vorbi doar despre privirea ta, dar tu ești cea care se plânge de faptul că nu primești contact vizual, atunci când porți decolteu. Așează-te mai bine și hai să continuăm, îmi vei mulțumi la final. Micropigmentarea pleoapelor la fel ca și în cazul sprâncenelor se realizează cu același aparat electric, diferența o face presiunea, mișcarea și viteza aparatului. Da, aceasta este o tehnică special creată pentru acele codițe făcute din tuș, care dau bătăi de cap chiar și artistelelor plastice, dintre noi. Serios de câte ori nu a trebuit să va demachianți și să refaceți de vreo 3-4 ori, fix când nu a sunat ceasul sau fix când ai întârziat deja. Să revenim, acum că am motivat mai bine alegerea acestei proceduri, la fel de aprofundată de către tehnicieni. Există tehnici consacrate care iți vor contura perfect ochii și, DA te vei trezi cu ele, în fiecare dimineață timp de 2 ani. Această procedura se realizează la fel ca în cazul sprâncenelor și a buzelor, despre care vom vorbi în curând.

** Acum că te-am pregătit pentru replici precum “ești lumina ochilor mei” hai să trecem mai departe în călătoria noastră prin meleagurile frumuseții".

TIPS 4, MICROPIGMENTARE BUZE

După cum ai anticipat, cu o frază în urmă vom vorbi și despre buzele tale. Trupa TAXI efectiv va rescrie o piesă special pentru tine intitulată “EȘTI PUPABILĂ” fredonată de iubitul sau soțul tău în fiecare dimineață în duș, acum să sperăm că marea majoritate au și voce, că să nu suparăm prea tare vecinii.

Micropigmentarea buzelor se realizează cu faimosul aparat electric. Specialiști bine pregătiți iți vor corecta forma buzelor. Tehnica de micropigmentarea corectează asimetria buzelor, oferă culoare buzelor palide. Se lucrează exclusiv cu pigmenți organici, folosind o gamă variată de culori. Acest tip de machiaj permanent conferă buzelor tale un look natural, cu un contur bine definit și o formă perfectă, acoperind micile iregularități date de formă sau culoare. Tratamentul începe cu o consultație în care se decide forma și culoarea potrivită. Iar pentru un rezultat care va rămâne cel puțin trei ani pe buzele voastre, de regulă, este nevoie de o a doua sesiune de micropigmentare.

** Nu ai ajuns, încă la vreo procedură din cele enumerate și deja ești mai frumoasă, îți văd zâmbetul.

TIPS 5, EȘTI FRUMOASĂ

Suntem aici pentru tine și pentru nevoile tale, înțelegem cât de important este pentru tine aspectul tău. Ne bucurăm că ne alegi și că împreuna putem să aducem bucurie. Pentru orice procedura alegi, nu uită că tu le dai valoare și felul tău de a fi, ești un om minunat cu foarte multe calități nu uită cest lucru.

Te iubim !