TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ului BEAUTYCLICK.RO

Prezentul document descrie Termenii și Condițiile generale de utilizare a site-ului Beauty Click (“Termeni şi Condiţii”) disponibil prin intermediul site-ului www.beautyclick.ro („Pagina web – magazine online”). SC ELITE GEFKO SRL este o societate înmatriculată în România, având sediul la adresa din Bucuresti, sector 5, str. Nasaud, nr. 17, cod postal 052062, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40 /6619 /2014,  CUI RO33239250, reprezentată prin Florin Craciun în calitate de Administrator.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate mai jos. SC ELITE GEFKO SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea produselor si serviciilor reprezinta acordul dvs. asupra acestor modificari. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru contactarea prin formularele disponibile pe site, comanda online sau abonarea la newsletter va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa de email si alte informatii utile solicitate. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la imposibilitatea de a va contacta.

Accesul pe acest website se face gratuit. SC ELITE GEFKO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.beautyclick.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul scris al SC ELITE GEFKO SRL SRL. Informatiile continute in site sunt proprietatea SC ELITE GEFKO SRL SRL, al colaboratorilor sau clientilor acestia si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului.

Scopul site-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare, de a plasa o comanda pentru produsele dorite, de a intra in contact cu echipa Beauty Click pentru informatii, detalii, suport, comenzi personalizate.

Livrarea comenzilor in Romania se realizeaza prin curier national. In cazul in care utilizatorul site-ului plaseaza o comanda si refuza primirea de la curier coletul se va returna, conform politicilor societatii de curierat. O comanda ulterioara va fi onorata numai cu plata in avans prin card/transfer bancar.
Livrarea comenzilor in afara Romaniei se realizeaza prin DHL conform tarifului afisat la plasarea comenzii si numai pentru comenzi platite in avans, cu cardul/transfer bancar.

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile continute de site-ul www.beautyclick.ro sunt furnizate publicului pentru informare. SC ELITE GEFKO SRL isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi SC ELITE GEFKO SRL depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute pe site-ul www.beautyclick.ro Conform cerintelor Legii nr. 677/201 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii 607/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SC ELITE GEFKO SRL SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Prin Termeni si Conditii utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre SC ELITE GEFKO SRL SRL a serviciilor de informare si furnizare de produse si servicii, a serviciilor de reclama, marketing, publicitate, statistica. Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul trimiterii de solicitari prin intermediul formularelor de contact, plasarii unei comenzi sau abonarii la newsletter. Colectarea acestor date se face in scopul tinerii unei evidente despre folosirea site-ului www.beautyclick.ro

Conform Legii 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii se pot adresa la contact@beautyclick.ro

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina Politica de confidentialitate
www.beautyclick.ro se adreseaza utilizatorilor persoane fizice si reprezentantilor persoanelor juridice. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.