Politica de Retur

Returnarea produselor: 14 de zile drept de retur


Beauty Click respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Ordonanta confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate sa le poata returna fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. 
Obligatoriu produsele vor fi returnate asa cum au fost primite, fara a avea parfum in recipientele aparatelor (sticlutele se vor decupla si se vor sigila cu ajutorul capacului). Toate produsele returnate vor fi ambalate corespunzator pentru a fi protejate la tarnsport si livrate in conditii optime.

Contravaloarea produselor va fi platita in termen de 3 zile de la primirea produselor de catre BEAUTYCLICK si confirmarea conformitatii lor, prin virament bancar in contul inscris in documentul de retur (document semnat de cumparator si transmis electronic sau impreuna cu produsele in colet).

Beauty Click  are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, Beauty Click  isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

 

Adresa de returnare a produselor este: Bucuresti, sector 3, Calea Vitan, nr. 58, bl. MedResidence, sc. 1, et. 8, ap. 64, cod postal 031297