Supercilium

Supercilium

Cu Supercilium îți poți cumpăra Brow Henna pentru a crea sprâncenele perfecte cu efect de tatuaj pentru clienții tăi! Avem diferite categorii și colecții cu mai multe produse pentru sprâncene și articole pentru sprâncene frumoase cu henna pentru tine. Datorită pigmenților atent selecționați, culoarea Supercilium henna nu lasă o strălucire roșie pe piele sau păr, așa că există o opțiune pentru fiecare dorință a clienților tăi! Comenzile tale vor fi procesate imediat și Henna pentru sprâncene va fi livrată la locația ta.

Gama Supercilium Brow Henna oferă o varietate de culori pentru fiecare nuanță de piele în blond, maro auriu, maro deschis, maro mediu, maro închis și negru. Cea mai deschisă nuanță este Blonde și este perfectă pentru cele mai deschise tonuri de piele și culori de păr. Strălucirea pigmentului depinde numai de cât timp rămâne pe piele și în păr. În funcție de nuanța pielii clientului dvs., sprâncenele cu henna pot apărea fie mai calde, fie mai reci. Maro deschis este bun pentru amestecarea cu maro mai închis pentru a crea sprâncene ombre, în timp ce Auburn este perfect pentru o nuanță caldă. Maro închis, de exemplu, îl recomandăm în special pentru tonurile de piele mediteraneene și tipurile de păr mai închise, în timp ce Negrul este culoarea noastră de henna cea mai închisă și mai insensibilă, din care rezultă sprâncenele perfect indigo, aproape negre. În setul nostru de henna pentru sprâncene vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea sprâncene perfecte. Conține toate cele 6 categorii ale noastre de nuanțe de henna pentru sprâncene (blond, auburn, maro deschis, maro mediu, maro închis, negru), o cană de amestecare, o lingură de măsurare și o perie pentru sprâncene înclinată. De asemenea, veți găsi în interiorul nostru Pro Cleanserwith Matcha pentru a curăța pielea, care este ideal pentru pregătirea sprâncenelor cu henna.

Acest lucru este deosebit de important pentru pielea grasă. Eucalyptus Color Developer poate fi folosit pentru a prelungi perioada de valabilitate a tratamentelor cu henna pentru sprancene si pentru a intensifica culoarea. Cu doar câteva picături, henna va funcționa mai bine și rezultatele vor fi vizibile mai mult timp pe piele și păr. În plus, un adevărat salvator este Corectorul nostru de culoare, care vă permite să îndepărtați rapid și ușor petele de culoare, nuanță sau henna. Deci, dacă nu obțineți nuanța sau pata dorită, acest produs minune este soluția perfectă.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza