Brow Xenna

Brow Xenna

BROW XENNA este un produs inovator pentru procedura cu henna. Acest produs de nuanțare pe bază de frunze de henna măcinate, un amestec de ierburi și compuși organici pentru colorarea durabilă a sprâncenei, cu efect de tatuare.

Vine într-o paletă bogată de nuanțe naturale și poate fi utilizată individual sau combinată pentru a putea obține culoarea potrivită.

Ingredientele naturale din BROW XENNA au grijă de firele de păr deteriorate și slabe, întărindu-le din ce în ce mai mult cu fiecare procedură și restabilind forma naturală a sprâncenelor. Oferind un aspect al fizionomiei mult expresiv și atractiv.

Brow Xenna este primul produs realizat special pentru nuanțarea sprâncenelor. Culoarea durează de la 5 la 14 zile pe piele și până la 6-7 săptămâni pe firele de păr. Henna are proprietăți curative, prin urmare, nu numai că nuanțează, ci și restabilește sprâncenele deteriorate și face firul de păr mai gros. Brow Xenna este capabilă să mascheze o un tatuaj cu henna mai vechi sau chiar o micropigmentare a sprâncenelor realizată greșit.

Paleta BrowXenna este formată din 12 nuanțe. Zece dintre ele sunt nuanțe de henna care pot fi folosite separat. Și două concentrate, care nu pot fi utilizate în formă sa pură, doar adăugând nuanțator pentru a putea obține rezultatul potrivit.

BrowXenna Henna este disponibil în două opțiuni de ambalare - sticlă și plic.

Sistemul de aplicare al sticlei permite controlul total al cantității turnate în amestecul compoziției cu henna, prin urmare produsul se va consuma economic. În plus, canalul îngust împiedică pătrunderea cantităților mari de aer în flacon. Astfel se păstrează mai mult proprietățile benefice ale hennei.

O sticlă de henna BrowXenna durează în medie 100 de proceduri.

Filtre active