Supercilium

Supercilium

Kitul Supercilium profesional de laminare Prow poate fi folosit atât pentru sprâncene, cât și pentru gene! Dacă doriți să folosiți liftingul suprem al genelor, există câțiva pași pe care ar trebui să îi urmați și produsele de laminare a sprâncenelor de care aveți nevoie:

Începeți prin a plasa un tampon de colagen sub fiecare ochi, asigurându-vă că genele de jos ale clienților dvs. sunt fixate sub ele. Alegeți Lash Shields potrivite în funcție de rezultatul dorit de client, tăindu-le pentru a se potrivi după cum este necesar. Lățimea protecțiilor pentru gene poate fi tăiată în lungime cu ajutorul foarfecelor pentru a permite o potrivire perfectă pe pleoapa genelor. Scuturile noastre de silicon de înaltă calitate și reutilizabile sunt perfecte pentru tratamentele de ridicare a genelor. Acestea vă permit să modelați genele în noua formă dorită. Scuturile mici de mărimea S vor adăuga genelor o buclă mai strălucitoare și mai dramatică. Dimensiunea M conferă genelor o ondulație medie și recomandăm să le folosiți pe genele medii sau lungi. Mărimea L conferă genelor o buclă cu aspect natural și recomandăm să le folosiți pe genele medii, lungi și foarte lungi. Scuturile fac, de asemenea, parte din trusa de laminare a genelor și sprâncenelor.

Apoi, aplicați Brow & Lash Bonding Serum pe spatele scutului și plasați-l pe pleoapă aproape de rădăcină. Țineți pe loc timp de 20 de secunde. Apoi aplicați cu atenție Brow & Lash Bonding Serum pe scut în secțiuni mici și ridicați genele de la rădăcină folosind instrumentul pentru gene și atașați-le de scut, mișcați treptat de-a lungul scutului până când toate genele sunt lipite de scuturi.

După aceea, adăugați o cantitate mică de soluție de relaxare nr. 1 de la rădăcină până la 1/3 în sus pentru un lifting și maxim 1⁄2 în sus pentru lifting și o ușoară ondulare folosind o micro-perie. Puteți găsi timpii de procesare în manualul nostru atunci când cumpărați Glazura pentru sprâncene!

Îndepărtați-l folosind o micro-perie curată și apoi aplicați No. 2 The Laminate pe aceeași zonă în care a fost aplicată crema de ridicare a genelor folosind o micro-perie.

Îndepărtați cu o micro perie curată și pentru etapa finală întindeți Elixirul Hrănitor nr. 3 peste gene folosind o micro perie, eliberând ușor genele de pe scut.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza