Supercilium

Supercilium

Kitul Supercilium profesional de laminare Prow poate fi folosit atât pentru sprâncene, cât și pentru gene! Dacă doriți să folosiți liftingul suprem al genelor, există câțiva pași pe care ar trebui să îi urmați și produsele de laminare a sprâncenelor de care aveți nevoie:

Începeți prin a plasa un tampon de colagen sub fiecare ochi, asigurându-vă că genele de jos ale clienților dvs. sunt fixate sub ele. Alegeți Lash Shields potrivite în funcție de rezultatul dorit de client, tăindu-le pentru a se potrivi după cum este necesar. Lățimea protecțiilor pentru gene poate fi tăiată în lungime cu ajutorul foarfecelor pentru a permite o potrivire perfectă pe pleoapa genelor. Scuturile noastre de silicon de înaltă calitate și reutilizabile sunt perfecte pentru tratamentele de ridicare a genelor. Acestea vă permit să modelați genele în noua formă dorită. Scuturile mici de mărimea S vor adăuga genelor o buclă mai strălucitoare și mai dramatică. Dimensiunea M conferă genelor o ondulație medie și recomandăm să le folosiți pe genele medii sau lungi. Mărimea L conferă genelor o buclă cu aspect natural și recomandăm să le folosiți pe genele medii, lungi și foarte lungi. Scuturile fac, de asemenea, parte din trusa de laminare a genelor și sprâncenelor.

Apoi, aplicați Brow & Lash Bonding Serum pe spatele scutului și plasați-l pe pleoapă aproape de rădăcină. Țineți pe loc timp de 20 de secunde. Apoi aplicați cu atenție Brow & Lash Bonding Serum pe scut în secțiuni mici și ridicați genele de la rădăcină folosind instrumentul pentru gene și atașați-le de scut, mișcați treptat de-a lungul scutului până când toate genele sunt lipite de scuturi.

După aceea, adăugați o cantitate mică de soluție de relaxare nr. 1 de la rădăcină până la 1/3 în sus pentru un lifting și maxim 1⁄2 în sus pentru lifting și o ușoară ondulare folosind o micro-perie. Puteți găsi timpii de procesare în manualul nostru atunci când cumpărați Glazura pentru sprâncene!

Îndepărtați-l folosind o micro-perie curată și apoi aplicați No. 2 The Laminate pe aceeași zonă în care a fost aplicată crema de ridicare a genelor folosind o micro-perie.

Îndepărtați cu o micro perie curată și pentru etapa finală întindeți Elixirul Hrănitor nr. 3 peste gene folosind o micro perie, eliberând ușor genele de pe scut.

Filtre active

 • KIT LAMINARE GENE /...
  • -35,00 lei

  KIT LAMINARE GENE /...

  102,00 lei -35,00 lei 67,00 lei

  Kit-ul conține 3 plicuri (6-8 cliente) cu soluții pentru laminarea genelor și sprâncenelor

  Disponibil
 • KIT LAMINARE GENE &...
  • -57,00 lei
  • Stoc epuizat

  KIT LAMINARE GENE &...

  223,00 lei -57,00 lei 166,00 lei

  Kit-ul conține 3 plicuri (6-8 cliente) cu soluții pentru laminarea genelor și sprâncenelor + adeziv

  Stoc epuizat
 • KIT LAMINARE GENE &...
  • -57,00 lei

  KIT LAMINARE GENE &...

  202,00 lei -57,00 lei 145,00 lei

  Kit-ul conține 3 plicuri (6-8 cliente) cu soluții pentru laminarea genelor și sprâncenelor + adeziv

  Disponibil
 • NR. 1 RELAXING SOLUTION...
  • -10,00 lei

  NR. 1 RELAXING SOLUTION...

  34,00 lei -10,00 lei 24,00 lei

  Soluția de relaxare nr. 1 este primul pas în procesul de laminare a sprâncenelor și ridicare a genelor. Acest proces în 3 etape implică o soluție de relaxare, una de laminre și un elixir nutritiv. Folosit împreună în mod corect, tratamentul acționează ca un tip de permanent pentru sprâncene care are ca rezultat o arcada mai plină și mai groasă. 

  Disponibil
 • NR. 2 THE LAMINATE SOLUTION...
  • -10,00 lei

  NR. 2 THE LAMINATE SOLUTION...

  34,00 lei -10,00 lei 24,00 lei

  Solutia nr. 2  este o parte esențială a procesului de laminare a sprâncenelor și ridicare a genelor.Solutia  conține substanțe chimice ușoare care îndreaptă firele de păr și le blochează pentru o perioadă de timp semi-permanentă.

  ✓ Formula vegană actualizată.

  Disponibil
 • NR. 3 NOURISHING ELIXIR...
  • -10,00 lei

  NR. 3 NOURISHING ELIXIR...

  34,00 lei -10,00 lei 24,00 lei

  Nourishing Elixer trebuie folosit ca ultim pas al tratamentului de laminare. Lotiunea ofera un efect de hidratare profund si hraneste sprancenele, reface structura parului, stimuleaza cresterea si protejeaza sprancenele de efectele externe adverse. Notă: Elixerul nutritiv este cel mai bine utilizat în combinație cu nr. 1 și nr. 2.

  Disponibil
 • FIXATIV GENE & SPRANCENE...
  • -10,00 lei
  • Stoc epuizat

  FIXATIV GENE & SPRANCENE...

  109,00 lei -10,00 lei 99,00 lei

  Lash & Brow Bonding Serum leagă firele de păr înainte de tratament. Este o soluție excelentă pentru a îndrepta sau ondula firele de păr rigide în direcțiile dorite. Aplicați un strat subțire pe firele de păr ale genelor și sprâncenelor înainte de a aplica Soluția de relaxare nr. 1.

  Aplicați soluția pe firele de păr cu ajutorul unui spatule sau micro periuțe și lăsați-o să se proceseze între 3-7 minute în funcție de tipul de păr.

  Stoc epuizat
 • SCUT / BIGUDIU S SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  SCUT / BIGUDIU S SUPERCILIUM

  19,00 lei -10,00 lei 9,00 lei

  SCUT DE SILICON  de înaltă calitate și reutilizabile pentru tratamentele de laminare a genelor. Perfect pentru a modela genele în noua formă dorită. Marimea S va adăuga genelor o buclă mai strălucitoare și mai dramatică.

  Disponibil
 • SCUT / BIGUDIU M SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  SCUT / BIGUDIU M SUPERCILIUM

  19,00 lei -10,00 lei 9,00 lei

  SCUT DE SILICON  de înaltă calitate și reutilizabile pentru tratamentele de laminare a genelor. Perfect pentru a modela genele în noua formă dorită.  Scuturile medii sunt cele mai populare scuturi. Vor da o buclă subtilă minunată.

  Disponibil
 • SCUT / BIGUDIU L SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  SCUT / BIGUDIU L SUPERCILIUM

  19,00 lei -10,00 lei 9,00 lei

  SCUT DE SILICON  de înaltă calitate și reutilizabile pentru tratamentele de laminare a genelor. Perfect pentru a modela genele în noua formă dorită.  Scuturile mari sunt folosite pentru a da o bucle cu aspect natural frumos. Perfect pentru femeile care doresc un lifting blând, dar nu prea mult, pentru genele sale.

  Disponibil
 • PRO CLEANSER SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  PRO CLEANSER SUPERCILIUM

  79,00 lei -10,00 lei 69,00 lei

  Demachiantul Supercilium Pro cu Matcha și Mentă se folosește înainte de aplicarea hennai. Pentru a vă asigura că henna pătrunde corect în piele, este important să curățați pielea din jurul sprâncenelor cu atenție, dar temeinic, de excesul de ulei și murdărie. Ingredientele Matcha & Mint ajută pielea să se răcească înainte de tratamente, protejând totodată pielea de deshidratare. Acest demachiant poate fi folosit și înainte de alte tratamente pentru sprâncene, cum ar fi laminarea, nuanțarea sau modelarea. Cu pielea extra curată rezultată din Pro Cleanser, pregătește-te pentru a lepăda niște sprâncene noi impecabile!

  Disponibil
 • FOLIE PLASTIC
  • Stoc epuizat

  FOLIE PLASTIC

  29,00 lei

  Folie de plastic creată special pentru procedurile de micropigmentare si Laminare

  Stoc epuizat