Cum comand

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

·       Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid)

·       Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

·       Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar).

 

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica

Orice nedumerire ai avea cu privire la efectuarea unei comenzi, un anume produs de pe site sau orice alta operatiune pe site-ul nostru, te invitam sa apelezi Beauty Click la numarul 0742-886-647 cu tarif normal, sau prin Whatsapp la acelasi numar, de Luni pana Vineri in intervalul 09:00 – 17:00.


Un coleg din echipa Beauty Click iti va da toate detaliile necesare si va prelua comanda intr-un mod simplu si rapid.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la contact@beautyclick.ro. cu urmatoarele detalii:
 

·       Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

·       Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.


Nu exista valoare minima pentru o comanda.