New products

New products

Supercilium

Supercilium

Cu vopseaua pentru sprâncene și gene Supercilium, clienții tăi pot economisi timp în rutina lor de machiaj în fiecare zi. Pentru că atât sprâncenele colorate, cât și genele arată perfect 24/7 - fără produse suplimentare! Nuanța profesională semi-permanentă pentru sprâncene asigură o pigmentare de lungă durată și este realizată din ingrediente sigure, testate. Culoarea este fără amoniac și parabeni, vegană și fără cruzime!

 

Indiferent de ce îți rezervă ziua, sprâncenele și genele tale vor rămâne în formă perfectă. Nici un antrenament la sală, o noapte la club și nici un duș cu ploaie nu pot dăuna Supercilium Brow & Lash Dye. Grijile legate de machiajul pătat sau reaplicarea constantă cu creioanele pentru sprâncene în baie sunt de domeniul trecutului! Dacă culoarea începe să se estompeze după câteva săptămâni, procesul de nuanță poate fi pur și simplu repetat și sprâncenele vor străluci din nou într-o culoare nouă.

Brow & Lash Dye este disponibil în șase culori diferite, care pot fi, de asemenea, amestecate. Acest lucru vă permite să potriviți perfect culoarea cu tipul de piele și nuanța părului clientului dvs. atunci când aplicați nuanțe de sprâncene pe sprâncene. Produsul nostru este disponibil în culorile Ash, Auburn, Black, Dark Brown, Medium Brown și Light Brown și vă permite să acoperiți toate subtonurile și nuanțele pielii. Puteți trata aproximativ 40 de clienți per tub. Lucrul special este că această culoare a sprâncenelor și a genelor combină avantajele vopselelor obișnuite, precum și ale vopselei henna. Aplicarea este super ușoară datorită texturii ca gel a sprâncenelor și a culorii genelor, iar rezultatele sunt la fel de durabile și intense ca și în cazul unui tratament cu henna. Cu Hybrid Brow & Lash Dye, pielea rămâne nuanțată timp de până la 9 zile l. Pe firele de păr și genele sprâncenelor, colorarea rămâne chiar și până la 7 săptămâni!

Filtre active

 • MINI KIT SUPERCILIUM
  • -55,00 lei

  MINI KIT SUPERCILIUM

  415,00 lei -55,00 lei 360,00 lei

  KIT-ul conține 4 culori de 15 ml + 1x Oxidant 3% de 15ml 

  Disponibil
 • KIT SUPERCILIUM
  • -80,00 lei

  KIT SUPERCILIUM

  593,00 lei -80,00 lei 513,00 lei

  KIT-ul conține 6 culori de 15 ml + 1x Oxidant 3% de 15ml 

  Disponibil
 • KIT COMPLET SUPERCILIUM
  • -100,00 lei

  KIT COMPLET SUPERCILIUM

  682,00 lei -100,00 lei 582,00 lei

  KIT-ul conține 6 culori de 15 ml + 1x Oxidant 3% de 15ml + Cleanser

  Disponibil
 • BLACK - VOPSEA DE SPRANCENE...
  • -10,00 lei

  BLACK - VOPSEA DE SPRANCENE...

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  VOPSEAUA DE SPRÂNCENE SUPERCILIUM  Negru este cea mai închisă nuanță din gama Brow & Lash Dye. Lasa o superba culoare bogata, inchisa si rece, de lunga durata, pe sprancene. Perfect pentru brunetele cu tonuri reci sau frumusețile cu părul negru. Are o bază rece și un ton mov și poate fi amestecat cu alte culori pentru a întuneca o nuanță precum maro mediu sau închis. Această nuanță este, de asemenea, recomandată pentru a vopsi genele pentru un aspect dramatic și poate chiar acoperi părul gri. Formula usor de aplicat coloreaza pielea pana la 9 zile* in functie de sistemul celular si firele de par pana la 7 saptamani. Perfect pentru clienții care doresc sprâncene îndrăznețe de lungă durată și gene intense într-un aspect natural!

  Disponibil
 • ASH - VOPSEA DE SPRANCENE...
  • -10,00 lei

  ASH - VOPSEA DE SPRANCENE...

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  VOPSEAUA DE SPRÂNCENE SUPERCILIUM Ash este nuanța perfectă care are intensitate medie pentru colorarea sprâncenelor blondelor cu tonuri reci, blonde cenușii sau frumuseților cu păr gri. Ash are un ton albastru-verde și o bază rece. Nuanța sprâncenelor din această nuanță este potrivită și pentru a se amesteca cu alte nuanțe sau pentru a neutraliza o nuanță. Formula usor de aplicat este de lunga durata si coloreaza pielea pana la 9 zile* in functie de turnover-ul celular si firele de par pana la 7 saptamani.

  Disponibil
 • AUBURN - VOPSEA DE...
  • -10,00 lei

  AUBURN - VOPSEA DE...

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  VOPSEAUA DE SPRÂNCENE SUPERCILIUM Auburn este nuanța perfectă pentru roșcatele cărora le place un aspect izbitor și înflăcărat. Este o nuanță foarte caldă cu o bază roșie și are un ton portocaliu. Este perfect pentru neutralizarea sau schimbarea tonurilor de bază ale celorlalte culori. Formula usor de aplicat coloreaza pielea pana la 9 zile* in functie de turnover-ul celular si firele de par pana la 7 saptamani.

  Disponibil
 • LIGHT BROWN - VOPSEA DE...
  • -10,00 lei

  LIGHT BROWN - VOPSEA DE...

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  VOPSEAUA DE SPRÂNCENE SUPERCILIUM  Light Brown este o nuanță frumoasă de blond cald, care are un ton galben și o bază caldă. Este o nuanta de o intensitate medie. Folosită individual, nuanța este potrivită pentru clienții cu tonuri de piele calde și bronzate, cu păr blond auriu. Maro deschis poate fi folosit și singur pe roșcate cu nuanțe de blond căpșună. Frumoasa nuanta calda de blond va pigmenta pielea pana la 9 zile* si firele de par pana la 7 saptamani.

  Disponibil
 • MEDIUM BROWN - VOPSEA DE...
  • -10,00 lei

  MEDIUM BROWN - VOPSEA DE...

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  Vopseaua pentru sprâncene Supercilium Medium Brown este o nuanță minunat de intensă, care funcționează perfect pe clienții cu păr blond închis sau maro deschis, cu nuanță caldă a pielii. Nuanta are un ton albastru-verde cu o baza naturala. Deși este pe un ton rece, cu o bază ușor verde, poate fi versatil și folosit ca un maro neutru pe mulți clienți. Va pigmenta pielea timp de pana la 9 zile* si firele de par pana la 7 saptamani.

  Disponibil
 • DARK BROWN - VOPSEA DE...
  • -10,00 lei

  DARK BROWN - VOPSEA DE...

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  Vopseaua de sprâncene Supercilium  in nuanta Dark Brown este o nuanta intensa care este perfecta pentru clientii cu piele bronzata si par inchis la culoare. Maro închis are un ton albastru-verde și verde închis cu o bază naturală. Vopseaua pentru sprâncene este ușor de aplicat si colorează pielea până la 9 zile* în funcție de tesutul celular și firele de păr până la 7 săptămâni.

  Disponibil
 • OXIDANT VOPSEA SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  OXIDANT VOPSEA SUPERCILIUM

  59,00 lei -10,00 lei 49,00 lei

  Oxydant Developer cu peroxid de hidrogen 3% este un produs creat special pentru a se amesteca cu Vopseaua Supercilium  si poate fi folosit pentru fiecare culoare de par. Textura cremoasă a Oxidantului facilitează amestecarea coloranților și oferă rezultate consistente și de lungă durată pentru toate tratamentele pentru sprâncene și gene.

  Disponibil
 • PRO CLEANSER SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  PRO CLEANSER SUPERCILIUM

  79,00 lei -10,00 lei 69,00 lei

  Demachiantul Supercilium Pro cu Matcha și Mentă se folosește înainte de aplicarea hennai. Pentru a vă asigura că henna pătrunde corect în piele, este important să curățați pielea din jurul sprâncenelor cu atenție, dar temeinic, de excesul de ulei și murdărie. Ingredientele Matcha & Mint ajută pielea să se răcească înainte de tratamente, protejând totodată pielea de deshidratare. Acest demachiant poate fi folosit și înainte de alte tratamente pentru sprâncene, cum ar fi laminarea, nuanțarea sau modelarea. Cu pielea extra curată rezultată din Pro Cleanser, pregătește-te pentru a lepăda niște sprâncene noi impecabile!

  Disponibil
 • COLOR CORRECTOR SUPERCILIUM
  • -10,00 lei

  COLOR CORRECTOR SUPERCILIUM

  89,00 lei -10,00 lei 79,00 lei

  Cu Supercilium Color Corrector eliminați rapid și eficient petele care s-au dezvoltat prin vopsirea sprâncenelor. Și când sprâncenele tale s-au dovedit din greșeală prea întunecate, poți să le faci și mai deschise.

  Disponibil