Supercilium

Supercilium

Cu vopseaua pentru sprâncene și gene Supercilium, clienții tăi pot economisi timp în rutina lor de machiaj în fiecare zi. Pentru că atât sprâncenele colorate, cât și genele arată perfect 24/7 - fără produse suplimentare! Nuanța profesională semi-permanentă pentru sprâncene asigură o pigmentare de lungă durată și este realizată din ingrediente sigure, testate. Culoarea este fără amoniac și parabeni, vegană și fără cruzime!

 

Indiferent de ce îți rezervă ziua, sprâncenele și genele tale vor rămâne în formă perfectă. Nici un antrenament la sală, o noapte la club și nici un duș cu ploaie nu pot dăuna Supercilium Brow & Lash Dye. Grijile legate de machiajul pătat sau reaplicarea constantă cu creioanele pentru sprâncene în baie sunt de domeniul trecutului! Dacă culoarea începe să se estompeze după câteva săptămâni, procesul de nuanță poate fi pur și simplu repetat și sprâncenele vor străluci din nou într-o culoare nouă.

Brow & Lash Dye este disponibil în șase culori diferite, care pot fi, de asemenea, amestecate. Acest lucru vă permite să potriviți perfect culoarea cu tipul de piele și nuanța părului clientului dvs. atunci când aplicați nuanțe de sprâncene pe sprâncene. Produsul nostru este disponibil în culorile Ash, Auburn, Black, Dark Brown, Medium Brown și Light Brown și vă permite să acoperiți toate subtonurile și nuanțele pielii. Puteți trata aproximativ 40 de clienți per tub. Lucrul special este că această culoare a sprâncenelor și a genelor combină avantajele vopselelor obișnuite, precum și ale vopselei henna. Aplicarea este super ușoară datorită texturii ca gel a sprâncenelor și a culorii genelor, iar rezultatele sunt la fel de durabile și intense ca și în cazul unui tratament cu henna. Cu Hybrid Brow & Lash Dye, pielea rămâne nuanțată timp de până la 9 zile l. Pe firele de păr și genele sprâncenelor, colorarea rămâne chiar și până la 7 săptămâni!

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza