SPUMA DE CURATARE PROFESIONALA VIVIENNE

SPUMA DE CURATARE PROFESIONALA VIVIENNE

Spumă profesională pentru curățarea genelor înainte de procedura de aplicare a extensiilor de gene. Prelungește rezistența extensiilor de gene și vă curăță delicat genele de reziduuri, bacterii și impurități

59,00 lei
cu TVA


  • Livrare in 1-2 zile lucratoare Livrare in 1-2 zile lucratoare
  • Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile
  • Tranzactii securizate prin TLS/SSL Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Spuma de curățare Vivienne a fost creată pentru a curăța genele de tot ceea ce reduce densitatea și rezistența aderenței adezivului: sebum, particule de piele cornificate, reziduuri de rimel, praf și alte impurități. Adezivul se lipește mai bine, genelor curățate în acest mod și îl fixează pe cel artificial mai sigur pe el. Ca urmare, rezistența este sporită, iar întreținerea lor este necesară mult mai rar.

Spuma conține o  diferite tipuri de nutrienți care hrănesc și întăresc genele. Extractele de castravete și pătrunjel accelerează creșterea genelor, le hrănesc, hidratează, saturează foliculii cu oxigen. Bromelina de ananas elimină celulele keratinizate și microflora dăunătoare de pe suprafața genelor. Pantenolul protejează genele de uscare, rutina are grijă de alimentarea cu sânge a foliculilor, iar proteinele din lapte au un efect pozitiv asupra structurii firelor de păr.

Produsul nu provoacă disconfort, uscăciune și etanșeitate. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. 

FĂRĂ alcool, solvenți, betaină, uleiuri, coloranți sintetici, siliconi, parabeni. 

Mod de aplicare

Aplicați o cantitate mică de produs pe genele ude și pe pielea pleoapelor, distribuiți cu mișcări ușoare de masaj pe întreaga suprafață a genelor, clătiți bine cu apă.

Pentru o curățare mai eficientă, utilizați o perie specială.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

SPUMA DE CURATARE PROFESIONALA VIVIENNE

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: