• Stoc epuizat

SELFIE RING LIGHT

SELFIE RING LIGHT

Selfie Ring Light Reîncărcabil portabil Clip-on Selfie Fill Light cu 40 de LED-uri pentru fotografie sau video cu telefonul.

35,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Inel Selfie Light: Design de mască de lumină permeabilă la difuzie ridicată, distribuție densă cu mai multe surse cu LED-uri, care face ca lumina de umplere să fie uniformă, lumina complementară să fie mai puțină și mai frumoasă.

Luminozitate reglabilă pe 3 nivele Plus intermitent ultra luminos: 40 LED-uri încorporate, lumina de apel a telefonului mobil are 3 setări (lumină caldă, rece, caldă și rece) și va deveni treptat mai strălucitoare sau mai estompată pe măsură ce apăsați și țineți apăsat buton, oferă lumina dorită după cum doriți, bucurați-vă de selfie-uri indiferent de interior sau exterior, ziua sau noaptea.

Design uniformizat: gelul de silicon este conceput pentru a proteja împotriva zgârieturilor, iar grosimea maximă de menținere este de 16 mm. Poate fi ținut în guler, vizor, cort, rucsaci, telefonul mobil, suportul pentru biciclete, suprafața de sticlă și așa mai departe.

Aplicație multiplă: Echipat cu o baterie încorporată și suport pentru încărcare USB. Această lumină de umplere are o gamă de utilizare sălbatică, poate fi utilizată în selfie, machiaj, citire, lumină de camping, ciclism și rulare cu bliț.

SELFIE RING LIGHT

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: