• -4,00 lei
  • Stoc epuizat

GROWTH TONIC

GROWTH TONIC

Tonerul este destinat creșterii și întăririi genelor naturale și a firelor de păr pentru sprâncene.

49,00 lei
45,00 lei Economiseste 4,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Întărește genele, protejează împotriva efectelor nocivelor ale rimelului, extensiilor de gene si laminarii de lungă durată și accelerează și creșterea firelor de păr naturale. Special format pentru genele deteriorate, fragile, rare și neuniforme. 

Formula unică tonică îngrijește delicat genele naturale, se poate utiliza și în timp ce aveți extensii de gene. Îmbunătățește activitatea foliculilor de păr, le revitalizează potențialul natural, le adaugă forță și le trezește pe cele „adormite”. Bio-peptidele incluse în produs întăresc structura cilului (sau a părului sprâncenelor), reducând pierderea acestora. Vitaminele A, B3, C, E, H hrănesc pielea și o protejează de efectele nocive ale produselor cosmetice și ale mediului. Extractul de ginseng îmbunătățește microcirculația sângelui și, împreună cu o formulă activă, ajută foliculii de păr să-și maximizeze potențialul. Pentru a ajuta extractul de rădăcină de ginseng, glucozaminele și pantenolul, care fac parte din produs, revitalizează foliculii, înmoaie cilii, făcându-i elastici, moi și strălucitori.

Mod de aplicare

Folosind aplicatorul, aplicați un strat subțire al produsului în zona rădăcinii genelor curate și uscate, folosind o perie rotundă pentru pieptănarea genelor, răspândită pe toată lungimea firelor de păr. Aplicați o dată pe zi.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

GROWTH TONIC

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: