• -21,00 lei
  • Stoc epuizat

PIGMENT MICROPIGMENTARE TINA DAVIES SUNSET - TOFFEE 15 ML

TINA DAVIES SUNSET - TOFFEE 15 ML

Pentru cine sunt acești pigmenți?

Pigmenții Tina Davies sunt pentru artistul care se angajează să ofere cele mai bune tehnologii de microblading și  dermopigmentare.

Cu o linie genealogică de tatuaj de peste 50 de ani și decenii de experiență și o viață de muncă, Permablend  este forța a unei revoluții a pigmenților pentru dermopigmentare. Ideea că arta machiajului ar putea fi îmbunătățită prin pigmenții bogați din industria tatuajelor a dus la crearea acestei formule proprietare care oferă cele mai bune rezultate pentru clienții tăi.

Dacă doriți rezultate durabile și previzibile, rezistență maximă și culori ultra-concentrate, stabile, care nu necesită presupuneri, colecția de pigmenți pentru sprâncene Tina Davies X Permablend este tot ce ai căutat

150,00 lei
129,00 lei Economiseste 21,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Pigmenti fabricati din ingrediente de inalta calitate, vegani si rezistenti la razale uv de orice intensitate . Nu sunt testati pe animale.

Toffee este un pigment cald, mediu, de culoare maro-roșcat, cu o bază portocalie. Este perfect pentru clienții dvs. Cu părul roșu, care caută o definiție medie șI multă căldură, rezultând un maro cald roșiatic frumos. Acest pigment acționează șI ca un modificator cald pentru orice culoare. Această formulă ultra-concentrată va acoperi pmu vechi decolorat portocaliu, roșu, verde, albastru șI gri. Este potrivit pentru clienții cu tonuri de piele corecte, roz, bej șI măslin.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

TINA DAVIES SUNSET - TOFFEE 15 ML

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: