• Stoc epuizat

DILUTER VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2 15ml

OXYGEN O2 CLEAR SHADE DILUTER 15ml

OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine ​​de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

59,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

OXYGEN O2 Clear Diluter funcționează pe tehnologia ON / OFF Skin. Aceasta înseamnă că vă permite să ajustați gradul de permeabilitate a vopselei pe suprafața pielii.

Acest produs permite unui maestru să creeze peste 1000 de nuanțe noi!

Diluterul nu este un produs de colorare sau de strălucire, poate fi folosit doar pentru a se amesteca cu culorile de bază.

Mod de utilizare: amestecați vopseaua cu Diluter până la o consistență uniformă, apoi adăugați un activator de cremă (într-un raport 1: 1).

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPT DE LA RETUR, CONFORM OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de consumator;

OXYGEN O2 CLEAR SHADE DILUTER 15ml

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: