ULEI SPRANCENE PENTRU CRESTERE Brow Xenna 10ml.

Brow Xenna Oil pentru creșterea genelor și a sprâncenelor 10ml.

Ulei pentru creșterea genelor și a sprâncenelor BrowXenna

79,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Uleiul BrowXenna are un puternic efect regenerant și de restaurare chiar și pe sprâncenele smulse și deteriorate, netezește solzii părului, făcându-i elastici și mătăsoși. Uleiul conține un complex de 17 ingrediente active, care hidratează sprâncenele, întărindu-le structura. În plus, uleiul de creștere a genelor și a sprâncenelor BrowXenna este îmbogățit cu ulei de papaya pentru a menține culoarea mai lungă atunci când este colorată cu henna.

Ambalarea convenabilă cu o pipetă sub capac asigură aplicarea convenabilă a substanței și păstrează calitățile benefice ale uleiului mult timp chiar și după deschiderea sticlei.

Pentru cele mai eficiente rezultate, vă recomandăm să aplicați uleiul noaptea înainte de culcare.

Ulei BrowXenna pentru a stimula creșterea și repararea firelor de păr pentru sprâncene și gene. Nu dăunează sprâncenelor colorate. Potrivit pentru pielea sensibilă. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.

Compoziţie:

Acest ulei conține acizi grași linoleici, oleici, alcaloizi, flavonoizi, quercetină, acizi grași, polinesaturați, aminoacizi și vitamine din grupele B, A, C, E, K, precum și micro și macroelemente. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la componente.

Data fabricației: a se vedea ambalajul.

Data expirării: 12 luni după deschiderea coletului 12 luni.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Brow Xenna Oil pentru creșterea genelor și a sprâncenelor 10ml.

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: