• Stoc epuizat

PLIC PIGMENT HENNA SPRANCENE BLOND NR 205 - DARK BLONDE

PLIC BLOND NR 205 - DARK BLONDE

# 205 "Dark Blonde"

Această nuanță este potrivită pentru clientele cu firul de par blond inchis , saten inchis.

116,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Brow Henna, plic 6 grame.

 Pachetul de plicuri este alegerea perfectă pentru cei care economisesc cu henna și adoptă o abordare economică a muncii lor. Pliculetele compacte și ușor de transportat se încadrează organic în viața laconică a machiajului, în care nu ar trebui să existe un singur detaliu de prisos.

 Paleta bogată de culori BX Brow Henna are 12 nuanțe universale care pot fi utilizate fie individual, fie combinate între ele. Veți găsi cu ușurință combinația perfectă pentru orice tip de culoare a pielii și a părului.

BX Brow Henna este un bestseller pentru colorarea sprâncenelor. Nu numai că oferă sprâncenelor un volum uimitor și o culoare expresivă, dar ajută și la refacerea firelor de păr slabe și deteriorate.

 BX Brow Henna oferă o colorare optimă a sprâncenelor și a pielii cu un efect de machiaj permanent moale, fără impregnarea „roșiatică”. Se compune din substanțe naturale care ajută la întărirea firelor de păr cu fiecare procedură și contribuie la refacerea formei naturale a sprâncenelor. Forta fenomenală a ingredientelor produsului îi permite hennei să rămână pe păr până la șase săptămâni.

Instructiuni de folosire:

 Se amestecă henna într-un recipient metalic cu 3-5 picături de mineral Aqua de înaltă puritate BX Brow Henna la un raport de 2: 1. Se amestecă bine amestecul rezultat. Dacă este necesar, adăugați apă sau henna pentru a obține o consistență similară cu cea a sosului de soia. Lăsați amestecul să stea 1 minut.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

PLIC BLOND NR 205 - DARK BLONDE

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: