• Stoc epuizat

PLIC PIGMENT HENNA SPRANCENE NR 110 GRAPHITE CONCENTRAT

PLIC NR 110 GRAPHITE CONCENTRAT

Concentratul de grafit BrowXenna #110 este un bestseller de necontestat

Culoarea perfectă pentru a începe lucrul cu produsele BrowXenna®. Este perfect pentru diverse combinații și, în același timp, îl poți folosi cu îndrăzneală în forma sa pură.

116,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

# 110 „Concentrat de grafit” În general, concentratul nu poate fi folosit singur, deoarece concentratul este folosit pentru a întuneca tonurile de henna sau pentru a crea o nuanță mai rece.

BrowXenna 110 Graphite Concentrate este o culoare care nu este recomandată a fi aplicată în forma sa pură. Este o culoare neagră cu o bază roșie. Este un produs care poate fi folosit cu orice culoare pentru a raci sau inchide culoarea. Doar o cantitate mică de pudră, nu mai mult de 20-30% față de culoarea de bază, este suficientă pentru a obține efectul dorit. Concentratul de grafit este excelent pentru colorare pentru persoanele cu probleme hormonale și pentru persoanele a căror henna se spală foarte repede de pe piele.

BrowXenna 110 Graphite Concentrate este un produs de colorare inovator pe bază de frunze de henna măcinate, un amestec de ierburi și compuși organici pentru colorarea permanentă a sprâncenelor cu efect de tatuaj. Paleta bogată de nuanțe naturale poate fi folosită individual sau combinată între ele. Ingredientele naturale din henna pentru sprancene BrowXenna® ingrijesc firele de par deteriorate si slabe, intarindu-le cu fiecare tratament si restabilind forma naturala a sprancenelor. Fața devine mai definită și mai simetrică, deci mai atractivă.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

PLIC NR 110 GRAPHITE CONCENTRAT

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: