• -100,00 lei
  • Stoc epuizat

Li Pigments Li-Ft Pigment Lightening Solution (15ml)

Li Pigments Li-Ft Pigment Lightening Solution (15ml)

SOLUTIA SE POATE ACHIZITIONA DOAR IN BAZA CERTIFICATULUI LI FT 

PENTRU DETALII CURS LI FT : NR DE TELEFON +40 747 029 096

SOLUTIA SE POATE ACHIZITIONA DOAR TELEFONIC: 0742-886-647

449,00 lei
349,00 lei Economiseste 100,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Cât de des ați întâlnit un client care caută o corecție și, din păcate, nu puteți lucra cu tatuajul actual? De obicei ajungi să recomanzi clientul unei companii de laser sau unui specialist alternativ în îndepărtarea tatuajului pentru a-și ușura micropigmentarea. Beauty Click oferă acum o soluție de îndepărtare, Li-FT. Acest lucru trebuie făcut de un specialist în machiaj semipermanent instruit și autorizat. Li-ft este o soluție eficientă de îndepărtare a pigmentului

Lift conține: sare de mare pură, hidroxietil celuloză (HEC), extract din semințe de lămâie și portocală, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, aloe, suc de frunze de barbadensis și apă purificată; care este o soluție de decolorare non-toxică, non-acidă. Lift nu conține ingrediente care dăunează sau dăunează pigmentului de melatonină al pielii clientului. Folosită corect, această soluție de sare hipertonică eliberează pigmentul din piele. În timpul procesului de curățare, cerneala este trasă la suprafață. Clientul dvs. ar trebui să se aștepte la 2-6 sesiuni la distanță de 6-8 săptămâni, pentru a estompa cerneala, în funcție de adâncimea și calitatea pigmentului utilizat. Nu vă recomandăm să lucrați la un tatuaj la scară largă într-o singură ședință. Vă recomandăm ca procesul de estompare a pigmentului să fie împărțit în secțiuni mai mici, cum ar fi 1 cm pătrat. Rezultatele pot varia în funcție de echipament, ace și tehnici utilizate.

Această soluție de îndepărtare, Lift, este o modalitate excelentă de a aduce noi clienți, de a oferi un nou serviciu clienților existenți și o modalitate excelentă de a vă crește fluxul de numerar fără a pierde clienți potențiali în favoarea altor companii de îndepărtare a tatuajelor. Acum este timpul să oferiți Lift în afacerea dvs.!

 INSTRUCȚIUNI PENTRU UTILIZARE A liftului –

Soluția salină de îndepărtare este scopul de a crea o crusta superficială controlată. Este procesul natural de vindecare al corpului care îndepărtează sau luminează pigmentul atunci când crusta cade.

Depozitare recomandată: Loc răcoros și, dacă este posibil, se recomandă refrigerarea.

Acest produs este destinat exclusiv profesioniștilor instruiți și autorizați, iar rezultatele pot varia în funcție de echipament, ace și tehnici utilizate.

Asigurați-vă că trimiteți clienții acasă cu instrucțiuni de îngrijire corespunzătoare.

Li Pigments Li-Ft Pigment Lightening Solution (15ml)

Referinte specifice