• -20,00 lei

AFTER CARE BALM

AFTER CARE BALM

Cremă de vindecare pentru proaspăt procedurile de micropigmentare pentru sprâncene și buze

Ingrediente:

unt de shea

Unt de cacao

Ceară de albine

Uleiuri vegetale

Vitamina E

Ulei esențial de arbore de ceai

Ulei esențial de lavandă

89,00 lei
69,00 lei Economiseste 20,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

DESCRIERE

 Este un produs special care servește ca produs de îngrijire pentru procedurile de dermopigmentare  proaspăt realizate pentru sprâncene și buze și pentru tatuaj corporal. Datorită ingredientelor sale vegetale, conținutului ridicat de vitamina E și consistenței balsamoase și cerate, hrănește și protejează suprafața tatuată. Hidratează, catifelează pielea și formează o acoperire pe piele, protejând astfel tatuajul. Permite implantarea maximă a pigmentului în piele și o perioadă ușoară de vindecare după procedurile de micropigmentare sau tatuare.

UTILIZARE

Aplica acest balsam pe tatuaj de mai multe ori pe parcursul zilei, timp de 7-10 zile. Mai întâi curățați ușor suprafața tatuajului cu un tampon de bumbac umed, astfel încât limfa care curge să nu se usuce pe acesta, apoi aplicați balsamul de după îngrijire pe tatuaj. Aplicați un strat subțire din acesta, pentru a nu provoca „efect de saună” pe tatuajul proaspăt. Tatuajul nu trebuie să se usuce, deoarece crustele uscate pot scoate pigmenții din piele, de aceea este important să folosiți balsamul de mai multe ori pe zi. Verificați la fiecare 3-4 ore dacă există suficient balsam al tatuajului. Nu este potrivit pentru îngrijirea ulterioară dupa procedura de micropigmentare eyeliner, nu trebuie să intre în ochi deoarece poate provoca vedere încețoșată. Pentru îngrijirea ulterioară a eyeliner-ului se recomandă utilizarea cremei Eyeliner After Care.

SFAT: CANTITATEA  ESTE SUFICIENTĂ PENTRU ÎNGRIJIREA  ACASĂ DUPĂ RETUȘARE, CE RĂMÂNE DIN BALSAM DUPĂ RETUȘARE POATE FI UTILIZAT CA BALSAM DE ÎNGRIJIREA BUZELOR DE CĂTRE CLIENȚI.

EFECT

Înmoaie, hidratează și regenerează suprafața tatuată, asigură o suprafață catifelată, ajută la eliminarea iritației și a edemului incidental. Facilitează implantarea perfectă a pigmenților în piele, contribuind astfel la permanența și perfecțiunea maximă a tatuajului. În plus, mai multe dintre ingredientele sale au efect de vindecare a rănilor, antiinfecțios și antiinflamator, ajutând astfel igiena tatuajului. /Vezi: „INFORMAȚII” pe ambalaj

SFAT: EXISTĂ UN NUMĂR ÎN MAI MULTE DE PERSOANE CU ALERGII, DECI DACĂ CLIENTUL  DVS. ESTE ALERGIC LA ORICE DINTRE COMPONENTELE VEGETALE, UTILIZAȚI HFS-UL DUPĂ ÎNGRIJIREA ÎN LOC DE BALSAMUL/BASTUL DE AFTER ÎNCHIRIERE. /VEZI LISTA INCI PE AMBALAJ /

AFTER CARE BALM

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: