• -60,00 lei

FIXING SERUM

FIXING SERUM

Ser care previne  scurgerile de lichid și de pigment

Ingrediente:

COMPLEXUL PIGMENT BOOSTER® 3 Combinație aparte de ingrediente speciale care formează împreună o compoziție pentru coexistență sinergică. Ca urmare, induce o schimbare calitativă a stării pielii, astfel încât să permită livrarea mai eficientă și mai rapidă a pigmenților.

Apă de flori de lavandă

Apa de flori Hamamelis

Tinctura de propolis

Ulei esențial de mușețel albastru

169,00 lei
109,00 lei Economiseste 60,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

DESCRIERE

Adstringent, prevenind astfel scurgerile de ser, lichid tisular si pigment. Datorită conținutului său special care conține Pigment Booster® Complex 3, canalele de înjunghiere se închid mai repede, închide pigmenții în piele. Prin urmare, începe procesul de vindecare și asigură un rezultat final mai frumos. Ajută la prevenirea inflamației datorită ingredientelor sale. Cosmetica 100% naturala, contine doar ingrediente naturale, vegetale.

UTILIZARE

Este recomandat mai ales pentru machiajul semipermanent al buzelor, sprancene  si tatuaje pentru corp. După tatuaj, după curățarea și dezinfectarea pielii, aplicați un strat subțire pe tatuajul proaspăt. Nu-l ștergeți, lăsați-l să se absoarbă și să funcționeze. Nu-l folositi pe pleoape, deoarece poate arde ochii, pe aceasta zona sensibila se recomanda folosirea cremei After Care.

SFAT: EXISTĂCLIENȚICĂROR PIELE PRODUCE MAI MULT LICHID DE ȚESUT DECÂT NORMAL ÎN TUTATURI, DECI CANALE DE JUNTE TREBUIE MAI MULT TIMP PENTRU ÎNCHIDERE, DĂ-LE O DOZA DE 2 ZILE DE SER DE FIXARE ÎNTR-UN BORCAL MIC DE CREMĂ.

EFECT

Componentele sale ajută la netezirea procesului de vindecare a tatuajelor, are efect de vindecare a rănilor, adstringent, antiinflamator, calmant și calmant al edemelor, facilitează vindecarea leziunilor de suprafață și susține igiena tatuajelor.

FIXING SERUM

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: