• -40,00 lei

301 ULTRABLACK - SWISS COLOR - PIGMENT MICROPIGMENTARE

ULTRABLACK - SWISS COLOR - PIGMENT MICROPIGMENTARE

Extindeți-vă varietatea de culori și posibilitățile cu pigmenții Swiss Color, conformi REACH! Gama SWISS conține culori intense cu strălucire ridicată până la nuanțe pastelate mate. Toți pigmenții sunt amestecabili, permițându-vă să vă personalizați paleta. Convinge-te de calitatea pigmenților Swiss Colour și lasă gama largă de pigmenți pentru micropigmentare să te inspire la noi creații artistice!

369,00 lei
329,00 lei Economiseste 40,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Negru profund, expresiv, cu consistență cremoasă. Potrivit pentru orice tip de piele.

301 Ultrablack este o culoare foarte populară, folosită ca prim strat și bază pentru toate tipurile de pigmentă eyeliner. Datorita consistentei sale netede este usor de incorporat si rezista foarte bine in zona delicata a pleoapelor. Utilizați 301 Ultrablack pure și ajustați intensitatea rezultatului folosind o tehnică adecvată de pigmentare sau sesiuni suplimentare, în loc să lucrați cu amestecuri de culori. Obțineți rezultatul dorit prin ajustarea puterii încorporării. Permiteți o pauză de 8 săptămâni între două tratamente. Pigmenții pentru eyeliner sunt prea intensi pentru a fi folosiți ca culori amestecate pentru alte tratamente. În schimb, bazează-te pe 207 Ebony Brown sau 206 Cocoa Brown ca ton rece pentru amestecuri.

10 ml.

Ingrediente;Aqua, propilen glicol, C.I. 77266, silice, PEG-400, simeticonă

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

ULTRABLACK - SWISS COLOR - PIGMENT MICROPIGMENTARE

Referinte specifice