• -35,00 lei

HUSA PERNA TERAPEUTICA

HUSA PERNA TERAPEUTICA

Perna noastră specială terapeutică ergonomică / pentru fizioterapie oferă clienților dvs. cea mai bună soluție de susținere a gâtului pentru confortul maxim pe care îl au în timpul aplicării extensiilor de gene. Am creat pentru aceste perne terapeutice si huse speciale, pentru a le schimba periodic așa cum îți dorești, în funcție de culoarea favorită.

Culoare
  • Alb
  • Negru
  • MOV
  • CREM PAL
69,00 lei
34,00 lei Economiseste 35,00 lei
cu TVA

 

Livrare in 1-2 zile lucratoare

 

Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile

 

Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Husa noastră a fost creată special pentru perna terapeutică ergonomică / pentru fizioterapie oferă clienților dvs. cea mai bună soluție de susținere a gâtului pentru confortul maxim pe care îl au în timpul aplicării extensiilor de gene.

Dimensiuni: 64cm X 38cm X 13cm

Culori disponibile:Negru / Alb / Crem Gălbui / Gri Deschis / Gri Închis / Roz Deschis / Roz Închis 

Perna Ergonomic Lash are părți alungite plate, care sunt perfecte pentru plasarea instrumentelor de aplicare a genelor. Plasând în mod convenabil instrumentele de aplicare chiar lângă capul clientului pe părțile plate ale pernei, nu va trebui să vă înghesuiți pentru a vedea genele în mod corespunzător în timp ce le culegeți, le ventilați și le așezați. Acest lucru vă va accelera munca și va face minuni pentru postura dvs.! Păstrarea instrumentelor și a produselor mai aproape de capul clientului vă permite să vă minimizați mișcările spatelui și ale încheieturii mâinii, ceea ce înseamnă o deteriorare mai mică a articulațiilor pe termen lung.

HUSA PERNA TERAPEUTICA

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: