• -10,00 lei

KIT VOPSEA SPRANCENE OXYGEN 02 by Brow Xenna

KIT VOPSEA SPRANCENE OXYGEN 02 by Brow Xenna

OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA  este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

339,00 lei
329,00 lei Economiseste 10,00 lei
cu TVA


  • Livrare in 1-2 zile lucratoare Livrare in 1-2 zile lucratoare
  • Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile Puteti returna oricand produsele timp de 14 zile
  • Tranzactii securizate prin TLS/SSL Tranzactii securizate prin TLS/SSL

Kit-ul contine 4 culori de baza, 1 Diluter + 1 Oxidant

ВLACK 2.07 15 ml.

Vopsea neagră pentru sprâncene și gene garantează o culoare curată și intensă, oferă un rezultat de vopsire fiabil și de înaltă calitate. Ideal pentru clientele brunete. Această culoare este recomandată să fie amestecată cu OXYGEN O2 CLEAR SHADE DILUTER sau utilizată ca și corector.

GRAFIT 3.11 15 ml.

Această culoare este recomandată blondelor cenușii și fetelor blonde închise - este complet și arată cât mai natural posibil. Poate fi folosit pentru nuanțarea sprâncenelor bărbaților, pentru atingerea perfectă a părului gri. În funcție de timpul de expunere, este posibil să se obțină atât nuanțe deschise, cât și nuanțe de gri închis.

WARM WALNUT 6.42 15 ml.

Acest colorant este potrivit nu numai pentru sprâncenele de nuanțe roșii, roșiatice și similare, ci completează cu succes imaginea blondelor calde și a fetelor cu părul brun deschis.

BROWN 5,67 15 ml.

Oferă sprâncenelor un ton maro rece. Perfect pentru cliente cu păr brun, blond și roșu de diferite nuanțe. Textura vopselei este ușor de aplicat și oferă un efect de durată fără pete.

OXYGEN O2 Clear Diluter funcționează pe tehnologia ON / OFF Skin. Aceasta înseamnă că vă permite să ajustați gradul de permeabilitate a vopselei pe suprafața pielii.

Acest produs permite unui maestru să creeze peste 1000 de nuanțe noi!

Diluterul nu este un produs de colorare sau de strălucire, poate fi folosit doar pentru a se amesteca cu culorile de bază.

Mod de utilizare: amestecați vopseaua cu Diluter până la o consistență uniformă, apoi adăugați un activator de cremă (într-un raport 1: 1).   Cream-Activator 2,7% este o parte importantă a sistemului de colorare a sprâncenelor și a genelor OXYGEN O2. Conține un procent minim de peroxid de hidrogen, prin urmare acționează asupra pielii și firelor de păr mai puțin agresiv, dar garantează o culoare strălucitoare și de lungă durată.

OUG nr. 34/2014

ACEST PRODUS ESTE EXCEPT DE LA RETUR, CONFORM OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Prin ARTICOLUL 16

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de consumator;

KIT VOPSEA SPRANCENE OXYGEN 02 by Brow Xenna

Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: