New products

New products

Oxygen O2

Oxygen O2

OXYGEN O2 este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene  include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine ​​de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

Tehnologia Nano Pigment (NPT) permite colorarea nanomoleculelor pentru a pătrunde cu ușurință în structura firelor de păr, dezvăluind minim stratul cuticular, asigurând astfel o colorare consistentă, impecabilă.

Filtre active

 • KIT VOPSEA SPRANCENE OXYGEN...
  • -9,00 lei
  • Stoc epuizat

  KIT VOPSEA SPRANCENE OXYGEN...

  404,00 lei -9,00 lei 395,00 lei

  OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA  este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Stoc epuizat
 • VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2...
  • -7,00 lei

  VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2...

  76,00 lei -7,00 lei 69,00 lei

  OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Disponibil
 • VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2...
  • -7,00 lei

  VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2...

  76,00 lei -7,00 lei 69,00 lei

  OXYGEN O2  creat de renumitul brand BROW XENNA  este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Disponibil
 • VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2...
  • -7,00 lei

  VOPSEA SPRANCENE OXYGEN O2...

  76,00 lei -7,00 lei 69,00 lei

  OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Disponibil
 • OXYGEN O2 BROWN
  • -7,00 lei
  • Stoc epuizat

  OXYGEN O2 BROWN

  76,00 lei -7,00 lei 69,00 lei

  OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA  este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Stoc epuizat
 • DILUTER VOPSEA SPRANCENE...
  • -5,00 lei

  DILUTER VOPSEA SPRANCENE...

  74,00 lei -5,00 lei 69,00 lei

  OXYGEN O2 creat de renumitul brand BROW XENNA este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și sprâncene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine ​​de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Disponibil
 • OXYGEN O2 CREAM-ACTIVATOR...
  • -2,00 lei
  • Stoc epuizat

  OXYGEN O2 CREAM-ACTIVATOR...

  61,00 lei -2,00 lei 59,00 lei

  Vopseaua OXYGEN O2 trebuie utilizat numai cu OXYGEN O2 CREAM-ACTIVATOR 2,7%. Nu poate fi utilizat cu produse dintr-o familie de tehnologii diferite.

  OXYGEN O2 este un sistem delicat de colorare inteligentă a sprâncenelor și a genelor. Este un colorant non-amoniacal bazat pe tehnologii de colorare moleculară. Compoziția Vopselei de oxigen O2 pentru gene și gene include nanomolecule colorante și complex de îngrijire format din proteine ​​de ovăz, mătase lichidă, pantenol, vitamine și keratină. Formula modernă contribuie la colorarea stabilă și uniformă și protejează firele de păr în timpul procesului de colorare.

  Stoc epuizat
 • OXYGEN O2 FIXTONE...
  • -5,00 lei
  • Stoc epuizat

  OXYGEN O2 FIXTONE...

  64,00 lei -5,00 lei 59,00 lei

  FixTone este utilizat după vopsirea sprâncenelor sau a genelor pentru a opri migrarea vopselei pe piele și păr și pentru a stabiliza rezultatul.

  Stoc epuizat
 • BETISOARE COSMETICE DIN LEMN
  • -1,00 lei

  BETISOARE COSMETICE DIN LEMN

  12,00 lei -1,00 lei 11,00 lei

  Se pot folosi pentru corectarea machiajului, corectarea zonei pentru procedurile de micropigmentare, vopsire sprancene, vopsire sprancene cu henna sau curatarea zonelor inguste.

  Disponibil
 • SCRUB SPRANCENE CU ENZIME...
  • Stoc epuizat

  SCRUB SPRANCENE CU ENZIME...

  49,00 lei

  Pregătește delicat pielea pentru nuanțarea cu henna sau vopsea, curățând-o și realizând o pânză perfectă pentru procedura de aplicare cu henna sau vopsea.

  Clienții dvs. se vor bucura cu siguranță de aroma delicioasă Fructată.

  Stoc epuizat
 • SCRUB SPRANCENE BROW XENNA...
  • Stoc epuizat

  SCRUB SPRANCENE BROW XENNA...

  49,00 lei

  Pregătește delicat pielea pentru nuanțarea cu henna sau vopsea, curățând-o și realizând o pânză perfectă pentru procedura de aplicare cu henna sau vopsea.

  Clienții dvs. se vor bucura cu siguranță de aroma delicioasă.

  Stoc epuizat
 • SAPUN SPRANCENE BROW XENNA...

  49,00 lei

  BROW STYLING SOAP, BROW HENNA® Brow Henna® Brow Styling Soap este un produs cosmetic universal pentru crearea sprâncenelor cu aspect natural prin întărirea și hrănirea firului de păr

  Un nou produs Brow Xenna care păstrează sprâncenele stilizate până la 12 ore.

  Perfect pentru realizarea „laminării” la modă sau pentru a stăpânii firele încăpățânate.

  Potrivit pentru tratamentele de laminare a sprâncenelor

  Perfect pentru toate tipurile de sprâncene.

  Disponibil